Welkom op de alternatieve diergeneeskunde site

voor de behandeling van een blaasontsteking, blaasgruis/ stenen.

bij uw hond, kat en knaagdier.


Dierenliefhebbers zijn altijd op zoek naar het beste voor hun huisdier. Dit begint met goede voeding, maar ook op het gebied van verzorging en diergeneeskunde, willen we het beste.

Bij een effectieve behandeling begint alles met een goede diagnose van uw dierenarts. Meestal heeft uw dierenarts de nodige medicatie in huis. Als het om gezondheid gaat, dan moet er onderscheid worden gemaakt tussen een acute aandoening en een chronische aandoening.

Bij een acute aandoening is doorgaans haast met behandelen geboden. In deze gevallen is het daarom verstandig om te kijken wat uw dierenarts voor uw huisdier kan doen. Als de reguliere diergeneeskunde een simpele oplossing biedt of noodzakelijk is, dan komen kruiden niet aan bod. Wel moet in de gaten gehouden worden dat door het behandelen van een acute aandoening deze ook relatief snel opgelost is. Voorkomen moet worden dat acuut op een bepaald moment chronisch wordt. Dierenartsen hebben meestal wel een medicatie voor acute aandoeningen, maar als het chronisch wordt, laten de meeste medicijnen het afweten. Soms zijn ze bij langer gebruik ook schadelijk voor uw huisdier.

Alternatieve diergeneeswijzen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Sterker nog: de omvang van het gebruik ervan neemt alleen maar toe en de reeks van positieve ervaringen wordt steeds indrukwekkender. Zie onze klantenreacties.

De alternatieve diergeneeswijze waar wij ons in hebben gespecialiseerd werkt met al eeuwenlang bestaande Chinese kruidenformules. Veel dierenliefhebbers zweren daar bij, niet alleen vanwege het resultaat, maar ook omdat schadelijke bijwerkingen ontbreken. Maar kruidenformules moeten wel met verstand worden gebruikt. Als de reguliere diergeneeskunde een simpele oplossing biedt of noodzakelijk is, komen kruiden niet aan bod.

De internetpagina www.blaasgruis.nl is speciaal ingericht om op basis van een aandoening een behandelmethode te kiezen. In de linkerkolom staat een reeks aandoeningen. U kunt ook online advies aanvragen. De formules worden uit voorraad geleverd.

De kruidenformules zijn geschikt voor hond, kat, cavia, gerbil, hamster en overige huisdieren.

In 2001 kregen we van de Consumentenbond het Web Trader keurmerk als betrouwbare webwinkel.


Robert Smiesing, e-mail: info@blaasgruis.nl


Gratis verzending

Verzending na betalingblaassteen

Pagina bijgewerkt: 18-01-2018.


HOME